Windows XP 64bit (SP2)

Found a bug? Drop a note here... :)
Post Reply
ingolfzp
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2008-05-06 22:20

Windows XP 64bit (SP2)

Post by ingolfzp » 2008-05-06 22:23

Hei, og tusen takk for et bra program!

Jeg har tidligere brukt WinXP 32bit, men gikk nå over på 64bit, og har problemer med å få TVA til å funke skikkelig. Problemet mitt er listen over "Selected channels" er helt blank.
Ellers "ser" programmet greit ut, uten at jeg har testet noen flere funksjoner.

Jeg har selvsagt prøvd å kjøre TVA i Kompabilitets-modus - til ingen nytte.

Noen flere som har 64bit med samme problem, eller kanskje det bare er til meg det ikke funker? :o)

-ingolf

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: Windows XP 64bit (SP2)

Post by Lars » 2008-05-07 10:12

Heisann!

Hmmm, dette var litt merkelig. Jeg har hørt om denne feilen tidligere, men det var i Wine under et forsøk på å kjøre TVA på Linux. Da var det noen mangler i API-implementasjonen, og det løste seg med en oppdatering av Wine mener jeg å huske.

Kan ikke helt se at dette skal være et problem på Windows' egen platform.
Men jeg er i ferd med å test 64bit XP på en ny laptop. Skal sjekke det ut.

I mellomtiden kan du forsøke en reinstall av siste versjon? For ordens skyld... ;)

Lch
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

ingolfzp
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2008-05-06 22:20

Post by ingolfzp » 2008-05-07 14:06

Tro det eller ei - men uninstall/reinstall gjorde susen!

Det er uansett litt rart at det ikke funket første gangen. Jeg installerte til samme mappe da også - pluss at Windows-installasjonen min er 1 dag gammel.

Du får se om du får samme problem med din 64bit-test :-)

Post Reply