Programmet lukker seg...

Found a bug? Drop a note here... :)
Post Reply
Aakeball
Regular user
Regular user
Posts: 7
Joined: 2008-01-23 09:28

Programmet lukker seg...

Post by Aakeball » 2008-03-17 23:31

JEg starter programmet og side en vise en liten stund før denne meldinga dukker opp " TV anywhere 2.0 Main executabel har sluttet å virke" Jeg har Vista home premium. Virket en stund dette programmet men nå i det siste så får jeg bare denne beskjeden...

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Hmm

Post by Lars » 2008-03-24 16:32

Høres ut som om det krasjer i forbindelse med nedlasting av nye data. Den automatiske prosessen starter etter ca fem sekunder.

Har du gjort noe med Vista-installasjonen din i det siste? Dette kan tyde på noe nettverksproblematikk...

Har du mulighet til å ta en screenshot eller noe slik at jeg ser hvor det stopper opp?

Du har siste versjon også, og den virket tidligere? (2.1.12)

Lch
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

Aakeball
Regular user
Regular user
Posts: 7
Joined: 2008-01-23 09:28

Re: Hmm

Post by Aakeball » 2008-03-25 10:39

Lars wrote:Høres ut som om det krasjer i forbindelse med nedlasting av nye data. Den automatiske prosessen starter etter ca fem sekunder.

Har du gjort noe med Vista-installasjonen din i det siste? Dette kan tyde på noe nettverksproblematikk...

Har du mulighet til å ta en screenshot eller noe slik at jeg ser hvor det stopper opp?

Du har siste versjon også, og den virket tidligere? (2.1.12)

Lch

NEi får ikke til å lege inn screenshoot,,,men har siste versjon,og har ikke gjort andre ting en å laste ned oppdateringer fra vista,på windows uppdate,,og ja den virka tidligere,er nok under update prossesen den slutter å virke,ser og att når jeg trykker på noen filsnutter på nett att i stede for filmen får jeg siden kan ikke vises..kanskje det er noe der,,

Aakeball
Regular user
Regular user
Posts: 7
Joined: 2008-01-23 09:28

Enda ikke løsning?

Post by Aakeball » 2008-05-10 00:23

Enda ikke løsning på mitt problem? Gi meg din epost så kan jeg sende deg bilde av feilen,,, min epost er stigholm@fikas.no

aanesby
New user
New user
Posts: 1
Joined: 2008-05-11 08:43

Error melding etter oppstart

Post by aanesby » 2008-05-11 09:07

"The exception onknown software exception (0xc000000d) occured in the application at location ox781443d1."

I tillegg vises to knapper - ok og cancel. Begge gjør at programmet avsluttes.

Jeg skulle gjerne lagt ved bilde av feilmeldingen men fikk ikke paste dette inn i denne teksten. Dersom du kunne sagt hvordan det gjøres så hadde det vært lettere....

Aina

MJS
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2007-11-30 02:59

Re: Error melding etter oppstart

Post by MJS » 2008-05-20 00:12

På min kommer dette:

Problemsignatur:
Navn på problemhendelse: BEX
Programnavn: TVA20.exe
Programversjon: 2.1.12.0
Tidsstempel for program: 476035ee
Navn på feilmodul: MSVCR80.dll
Feilmodulversjon: 8.0.50727.762
Tidsstempel for feilmodul: 45712238
Unntaksforskyvning: 00014451
Unntakskode: c000000d
Unntaksdata: 00000000
OS-versjon: 6.0.6000.2.0.0.256.1
ID for nasjonal innstilling: 1044
Tilleggsinformasjon 1: fa0a
Tilleggsinformasjon 2: 9858433e814cdd05ce3582bafb67cacd
Tilleggsinformasjon 3: 86f5
Tilleggsinformasjon 4: 1b005625e6f74e39342f9e0e96ed5fd2

Les vår personvernerklæring:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0414


Image

Aakeball
Regular user
Regular user
Posts: 7
Joined: 2008-01-23 09:28

Ingen løsning??

Post by Aakeball » 2008-06-14 22:39

Ingen løsning på dette problemet???

Graabein
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2008-07-12 22:28

Re: Ingen løsning??

Post by Graabein » 2008-07-12 22:33

Aakeball wrote:Ingen løsning på dette problemet???
Jeg har samme problemet på min maskin!
Er det INGEN som vet hvordan dette problemet skal løses?????

Graabein
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2008-07-12 22:28

Re: Ingen løsning??

Post by Graabein » 2008-07-13 15:30

Graabein wrote:
Aakeball wrote:Ingen løsning på dette problemet???
Jeg har samme problemet på min maskin!
Er det INGEN som vet hvordan dette problemet skal løses?????
Fant løsningen selv jeg! I løpet av de to 2-3 sekundene etter oppstart, før programmet krasjer må du gå inn på PREFERENCES, klikk av DISPLAY TIPP OF THE DAY AT STARTUP og klikk OK, så krasjer ikke programet mer, ihvertfall ikke hos meg :-)

EIRIK

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Ikke dårlig!

Post by Lars » 2008-07-13 19:05

Godt noen har tid til å feilsøke... :)

Jeg har rettet i bug rundt lagring av tipstekster og kanalliste i kommende versjon, men det har aldri artet seg slik hos meg. Det har rett og slett ikke slått meg at den kunne være noen sammenheng... :oops:

En "enklere" måte å rette dette på (for å slippe tidspress) er å benytte RegEdit:

Code: Select all

"HKEY_CURRENT_USER\Software\LCHSoft Inc\TVA20\General settings\TOTD at startup" endres til verdien "0"
Lars Christian
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

Aakeball
Regular user
Regular user
Posts: 7
Joined: 2008-01-23 09:28

Re: Ikke dårlig!

Post by Aakeball » 2008-07-17 13:24

Lars wrote:Godt noen har tid til å feilsøke... :)

Jeg har rettet i bug rundt lagring av tipstekster og kanalliste i kommende versjon, men det har aldri artet seg slik hos meg. Det har rett og slett ikke slått meg at den kunne være noen sammenheng... :oops:

En "enklere" måte å rette dette på (for å slippe tidspress) er å benytte RegEdit:

Code: Select all

"HKEY_CURRENT_USER\Software\LCHSoft Inc\TVA20\General settings\TOTD at startup" endres til verdien "0"
Lars Christian
YES..nå funke det,,tusen takk saken løst...slipper se og hør nå...Knall :D

MJS
New user
New user
Posts: 2
Joined: 2007-11-30 02:59

Re: Ingen løsning??

Post by MJS » 2008-07-23 00:59

Graabein wrote:
Graabein wrote:
Aakeball wrote:Ingen løsning på dette problemet???
Jeg har samme problemet på min maskin!
Er det INGEN som vet hvordan dette problemet skal løses?????
Fant løsningen selv jeg! I løpet av de to 2-3 sekundene etter oppstart, før programmet krasjer må du gå inn på PREFERENCES, klikk av DISPLAY TIPP OF THE DAY AT STARTUP og klikk OK, så krasjer ikke programet mer, ihvertfall ikke hos meg :-)

EIRIK
Takk! :D

User avatar
Erlik
Regular user
Regular user
Posts: 6
Joined: 2009-10-05 20:09

Re: Programmet lukker seg...

Post by Erlik » 2009-10-05 20:10

hahaha, man må jo være pr0-g4mz0r for å klare dette. (Jeg nekter å bruke regedit!)

EDIT: Jeg ga opp, måtte redigere i regedit likevel :oops:

Takk til Graabein for expert feilsøking! :D

Post Reply