NASN er blank

Found a bug? Drop a note here... :)
Post Reply
jarlsa
Regular user
Regular user
Posts: 14
Joined: 2007-11-27 12:31
Location: Oslo

NASN er blank

Post by jarlsa » 2007-12-26 21:56

Når jeg prøver å "oppdatere" programmene, så er er NASN blank..
Hva kommer det hva?

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Jepp...

Post by Lars » 2007-12-27 00:50

Jeg oppdaget nettopp dette selv. Det gjelder en rekke kanaler faktisk og skyldes endringer i datakildene. Jeg har laget en serverfiks som jeg legger ut så fort som mulig. Tvprogramdata vil være tilgjengelig igjen i løpet av en dag eller to... :)

Du trenger ikke å laste ned noen ny versjon for dette, det er nok å oppdatere progammene i TVA.

Lch
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

jarlsa
Regular user
Regular user
Posts: 14
Joined: 2007-11-27 12:31
Location: Oslo

Re: Jepp...

Post by jarlsa » 2007-12-27 04:29

Lars wrote:Jeg oppdaget nettopp dette selv. Det gjelder en rekke kanaler faktisk og skyldes endringer i datakildene. Jeg har laget en serverfiks som jeg legger ut så fort som mulig. Tvprogramdata vil være tilgjengelig igjen i løpet av en dag eller to... :)

Du trenger ikke å laste ned noen ny versjon for dette, det er nok å oppdatere progammene i TVA.

Lch
*Smøre seg med tålmodighet* ;) hehe

Post Reply