System tray.

Found a bug? Drop a note here... :)
Post Reply
kimme
New user
New user
Posts: 3
Joined: 2006-05-03 19:41
Location: Tromsø
Contact:

System tray.

Post by kimme » 2006-11-28 15:10

Når jeg har 'enablet' 'Close to system tray' i den seneste versjonen, så forsvinner programmet fra minnet helt, og jeg må starte programmet omigjen for å åpne det.

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Ja....

Post by Lars » 2006-11-28 17:00

Det ser ut til at det kan være en bug her, du er den andre som rapporterer dette. Men jeg klarer ikke reprodusere det, hverken under utvikling eller på noen av mine maskiner.

Du har naturligvis verifisert at alle kryssene er satt riktig i innstillingene? Hvilken versjon av Windows har du?

Lch
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

kimme
New user
New user
Posts: 3
Joined: 2006-05-03 19:41
Location: Tromsø
Contact:

Post by kimme » 2006-11-28 21:27

TV Anywhere versjon 2.1.10

Bruker Windows XP Home Service Pack 2, build 2600.

Ja har sjekket at jeg har de riktige innstillingene i programmet.

User avatar
Lars
TVA Team member
TVA Team member
Posts: 98
Joined: 2004-07-22 10:51
Location: Oslo, Norway
Contact:

Fant den...

Post by Lars » 2006-11-29 10:12

Det ser ut til at dette skyldes en feil med Launch TVA minimized.

Jeg retter dette så fort som mulig... I mellomtiden vil løsningen være å fjerne krysset for å starte minimert. :|

Lch
Manager / Lead Developer
LCHSoft Inc

"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson

User avatar
petterhot
New user
New user
Posts: 3
Joined: 2006-12-24 15:18
Contact:

Post by petterhot » 2006-12-24 15:23

Jeg har også merket den samme buggen, og irriterer meg over det ettersom jeg må sjekke opp programmer manuelt. Håper dette blir fikset :)

Post Reply